4 Gangen chef’s Take Away menu
Bestaande uit:
– twee voorgerechten
– hoofdgerecht geserveerd met een aardappelgarnituur en groenten
– dessert
Dit alles voor maar €34,50 per persoon
Voorgerechten
Vitello tonnato € 7
Met gerookte tonijn mayonaise en krokante kappers
Steak tartaar € 7,5
Met chipotle mayonaise en chips van pastinaak
Ceviche van zeebaars € 8
Met ananas en gepofte mais
Gerookte bieten tartaar € 7
Met balsamico en feta
Zalm gravlax € 7
Met piccalillyschuim en dille olie
Mozzarella € 7
Met gegrilde courgette en mint
Gegratineerde mosselen € 6,5
Met gerookte goudse kaas en een salsa van tomaat en ui
Gamba’s € 8
in piri piri boter
Sticky ribs € 7,5
Met chilie en koriander
Hoofdgerechten
Steak sambal €19
Lamsrack €18
Runder bavette €18,5
Vis van de dag €18,5
Seafood pasta €18,5 *
Groene asperges €18,5
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met aardappels en groenten
Desserts
Klassieke opera cake € 7
Hazelnoottaart € 7
Apple crumble € 7
Kaasplank van bourgondisch lifestyle €14,5